On kyllä niin ihana tunne kun saa kehuja välillä! On ollu paljon sellassiakin päiviä tuolla työharjottelussa, ettei mikään meinaa onnistua ja elämä potkii päähän. Onneks kuitenkin suurin osa päivistä on niitä hyviä ja tuntee osaavansakin jotain. Mutta vielä paremman sellaisesta päivästä saa kunnon kehut ohjaajalta/ohjaajilta.

Olin maanantaina erään sairaanhoitajan matkassa työvuoroni, koska oma ohjaajani oli vapaalla. Tältä sh:lta sain hyvää palautetta päivän päätteeksi ja tänään sitten ollessani oman ohjaajani kanssa aamuvuorossa tämä sh yritti houkutella minut hänen kanssaan koska olin niin suuri apu hänelle maanantainakin.

Sitten vielä aamupäivästä "yllätin" nämä kaksi juttelemassa lääkehuoneessa minusta! Mutta onneksi asia oli positiivista ja sitten minullekin suoraan kertoivat kuinka minulla on hyvä ote työntekoon ja kaikki tulee minulta luontevasti, sekä kuinka minuun voi luottaa ja minut uskaltaa päästää tekemään töitä yksinkin :) Ai että kun tuntui hyvältä!


P.S en jaksaisi kuunnella enää tuota sikainfluenssa "kauhistelua" (ei sitä töissä kauhistella mutta lähinnä tarkoitinkin esimerkiksi tuolla Facebookissa!!)