PERJANTAI

Olin katsomassa ystäväni Jennin kanssa Fame-leffaa elokuvateatterissa. Se ei oikein ollut sellainen, mitä traileri antoi odottaa. Siitä jäi jotenkin uupumaan jotain ja varsinkin musiikkia ja tanssia olisi saanut olla enemmän. Hieman ärsytti kun vieressäni istui kolme about 12 -vuotiasta tyttöä ja heille kun paljastui, ettei leffa ollutkaan kunnon teinileffa, alkoi huokailu ja rasittava riehuminen ja möykkääminen.

Illalla kun pääsin kotiin, oli tanssijalka kovinkin vipattamassa. Niinpä pistettiin Alin kanssa musiikit soimaan ja tanssittiin. Samana viikonloppuna vietettiin Lahden Onnelan hautajaisia, jossa tapasimme ensikerran Alin kanssa, omistimme tämän tanssi-illan sille.<3 Hyviä muistoja on siitäkin paikasta, vaikkei siellä enää tykännytkään käydä.


LAUANTAI

Aamulla kävin leikkauttamassa etutukkani kampaajalla. Maksoi 10€. Ehkä hieman turhaa, mutta inhoan itseleikattua etutukkaa ja nyt en käy muuten kampaajalla, koska yritän kasvattaa hiuksiani.

Noin 4 aikaan iltapäivällä lähdettiin sitten minä, Ida ja Jenni ajelemaan Helsingin suuntaan. Löysimme stadikan, josta löysimme myös ystävämme Mariannen. Auto jäi siihen ja lähdimme kävellen Linnanmäelle. Oli hyvin kylmä ja vettä tihkutti! :( Se ei kuitenkaan meitä lannistanut. Heti ensimmäiseksi päädyimme syömään Safari -ravintolaan ja siellä tapasimmekin isäni ja veljeni sekä serkkuni Joannan. Myös kummitätini Nina ja hänen ystävä olivat siellä. Siellä sitten palloiltiin ympäriinsä pimeässä vaoljen ympäröiminä.



Minä ja Jenni ostimme rannekkeet ja lähdimme kiertämään aukiolevissa laitteissa. Oli kivaa, vaikka maailman pyörässä olikin hyvin kylmä! :D


Linnanmäeltä suunnistimme Mariannen kämpille, vaihdoimme kuivat byjamat päällemme ja korkkasimme viinipullot. Siitä alkoi sitten tyttöjen ilta, joka päättyi kiltisti nukkumiseen melko ajoissakin jopa. Aamulla kun olimme lähdössä taas kotiinpäin, oli kenkäni vielä aivan märät! Siitä huolimatta pistin ne jalkaani ja jatkoimme matkaa.


SUNNUNTAI

Kotiin päästyäni aloin heti tekemään salaattia ja paistamaan patonkia, sillä pian iskä, äiti, Sami ja Joanna tulisivat kylään meille. Ilkka oli Sibeliustalolla töissä eikä siksi tullut mukaan. Syötiin, äiti ja iskä lähti Jari Sillanpään konserttiin, pelattiin lautapelejä ja syötiin vielä lisää. Pelasin ekaa kertaa Modern Art peliä ja tykkäsin siitä tosi paljon, vaikka hävisinkin! Täytyy ostaa se itelle joskus.

Kun Ilkka pääsi töistä pois, lähdettiin vuorostaan Ilkalle ja Samille, jossa sitten katsottiin Talent ja BB talk show. Olin ähky kun syötiin niin paljon sipsiä ja mokkapaloja. Kotiin päästyäni sammuinkin melkein heti sänkyyn Alin viekkuun. :)


MAANANTAI

Aamulla kun heräsin, oli puut ja maa valkoisena<3